انتخابات مجلس شورای اسلامی NO FURTHER A MYSTERY

انتخابات مجلس شورای اسلامی No Further a Mystery

انتخابات مجلس شورای اسلامی No Further a Mystery

Blog Article

مستقل نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی (۱۴۰۳–۱۳۹۵) عدم احراز صلاحیت [۸۵]

۳۰–۲۹ خرداد ایسپا[۱۵۶] ۴۵۴۵ ۱۹٫۸٪ ۰٫۹٪ ۲۶٫۲٪ ۲٪ ۲٫۶٪ ۱۹٪ ۰٫۵٪ ۶٫۴٪

بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات more info ریاست جمهوری در شورای نگهبان از ۱۵ خرداد آغاز شد و در ۲۰ خرداد به پایان رسید.[۲۵][۲۶] احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در روز پنج‌شنبه ۱۷ خرداد در جریان بررسی صلاحیت نامزدها مدعی شد که هیچ نهاد یا فردی برای تأیید یا رد صلاحیت نمی‌تواند به این شورا فشار بیاورد؛ او دراین‌باره گفت که کسی «جرئت» انجام این کار را ندارد.

نام نگاره جناح سیاسی حزب سوابق برجسته وضعیت توضیحات

↑ «هاجر چنارانی داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری شد». خبرگزاری ایسنا. ۱۴ خرداد ۱۴۰۳.

 بلاروس: الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس در پیامی، پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را تبریک گفت و از وی برای یک سفر رسمی به بلاروس دعوت کرد. او در این پیام خواهان تقویت روابط تهران و مینسک شد.[۲۰۴]

سعید جلیلی با شعار «یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه» وارد کارزار انتخاباتی شد.[۱۲۰] او که از حمایت رسمی جبهه پایداری برخوردار بود،[۱۲۱] با دفاع از فیلترینگ فضای مجازی[۱۲۲] و دفاع از برخورد حکومت با زنان بدون حجاب اجباری،[۱۲۳] کمپین تبلیغاتی خود را پیش برد. او ضمن خسارت‌بار شمردن برجام، اعلام کرد هدف دولتش مقاومت در برابر دولت ایالات متحده است تا آن‌ها را از اعمال تحریم‌های اقتصادی پشیمان کند.

۳–۲ تیر ایسپا[۱۵۳] ۴۰۵۷ ۲۴٫۴٪ ۰٫۷٪ ۲۴٪ ۱٫۷٪ ۲٪ ۱۴٫۷٪ ۱٫۲٪ ۰٫۴٪

↑ «ثبت نام صادق خلیلیان در انتخابات ریاست جمهوری». مشرق نیوز. ۲۰۲۴-۰۶-۰۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۰۶-۰۲.

↑ «اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد». مهر. ۲۰ خرداد ۱۴۰۳. بایگانی‌شده از اصلی در ۴ ژوئیه ۲۰۲۴. دریافت‌شده در ۲۵ ژوئن ۲۰۲۴.

↑ «گزارش وزیر کشور از روند ثبت نام انتخابات». خبرگزاری ایرنا. ۱۴ خرداد ۱۴۰۳. بایگانی‌شده از اصلی در ۵ ژوئن ۲۰۲۴. دریافت‌شده در ۵ ژوئیه ۲۰۲۴.

 مالزی: انور ابراهیم نخست‌وزیر مالزی ضمن تبریک پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران اعلام کرد که این نتیجه، منعکس‌کننده روح پویای دموکراسی و آینده‌ای نویدبخش برای ایران است.[۲۱۶]

«او سیاه‌پوست است یا هندی؟»؛ ترامپ هویت نژادی هریس را زیر سوال برد

نظامی آجودان رئیس‌جمهور (۱۳۹۲–۱۳۸۴) عدم احراز صلاحیت [۴۸]

Report this page